Kozijnen

Kunststof kozijnen en deuren

Wordt het tijd voor nieuwe kozijnen? U hoeft niet verder te zoeken. Bij Marcogroep zijn we gespecialiseerd in het leveren en het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Marcogroep neemt voor u alle zorgen uit handen. Na een eerste contact (evt. via onderstaande offerte) komen wij alles inmeten, om u vervolgens te voorzien van een zeer scherpe prijsopgave. In de praktijk betekent dit een prijs die tot wel 50% lager kan uitkomen dan bij andere aanbieders.

Door onze uitgebreide ervaring en het feit dat wij ons materiaal rechtstreeks vanuit de fabriek betrekken zijn wij in staat om voor u een  zeer concurrerende prijs te berekenen voor absolute topkwaliteit!

Topkwaliteit van A tot Z die al u zorgen uit handen zal nemen!

 

Wij zijn u graag van dienst!

Voordelen kunstof kozijn en deuren.

Weinig onderhoud

Het schoonmaken van kunststof kozijnen is erg eenvoudig. De kunststof profielen weren vuil en stof. Daarom is het voldoende om de kozijnen gewoon te wassen met een zachte vochtige spons en water. Als schoonmaakmiddel kunt u een huishoudelijk middel gebruiken. Je neemt ze eens in de zoveel tijd af en ze stralen weer als nieuw.


Budget

Kunststof kozijnen zijn goedkoop, omdat ze een ontzettend lange levensduur hebben. Hierdoor zijn ze ook erg duurzaam en goed voor het milieu. Daarnaast slaan wij de tussenhandel over en halen wij onze kozijnen en deuren rechtstreeks bij de leverancier. Dit scheelt uiteindelijk aanzienlijk in de prijs!!Duurzaam

Kunststof kozijnen zijn behoorlijk duurzaam want hebben een levensduur van minstens 50 jaar en nog langer als je er goed voor zorgt. Schilderen hoeft niet dus dat scheelt schadelijke stoffen van de productie en het verwerken van verf. Daarnaast is het bestand tegen alle weersomstandigheden en zeer goed isolerend, zowel akoestisch als thermisch.

aluminum-door-window-close-up-open-glass-frame-wi-2022-01-28-10-56-27-utc

Veilig

De veiligheid van kunststof kozijnen uit zich op verschillende manieren. Brandveiligheid: kunststof kozijnen reageren niet op hitte zoals plastic dat doet. Ook zijn ze inbraakwerend, uiteraard ook afhankelijk van het gebruikte glas en sloten.

OFFERTE

Via bijgaand formulier kunt u een offerte aanvragen. Probeer zoveel mogelijk informatie mee te sturen zodat wij een zo adequaat mogelijke 1e indicatieve prijsopgave kunnen doen. Wanneer u geinteresseerd bent komen wij de kozijnen zelf inmeten.

U kunt eventueel ook foto’s of tekeningen meesturen (Max. 15 Mb)

Zodra wij de informatie hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!