Project Landsmeer februari-april 2019

Info

Beschrijving van het werk

Binnenkort leveren wij een nieuwbouwwoning op. De afgelopen weken werkten wij op vier verdiepingen van een nieuwbouwwoning in Landsmeer. Door ons werden voor badkamers, toiletten en een keuken het leidingwerk aangelegd. Er werden verlaagde plafonds gemaakt met diverse lichtpunten. Om het geheel af te werken werd het gehele huis gestukadoord en geschilderd. Het sanitair voor toiletten en badkamers werd door ons geplaatst, als ook het badkamermeubel. Het geheel werd door onze tegelzetters betegeld. Verder werden op alle verdiepingen tegelvloeren gelegd. Gedurende het proces plaatsen wij steeds nieuwe foto’s plaatsen dus houd onze website goed in de gaten!

Is uw interesse gewekt? Ga naar onze contactpagina en bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak om over de mogelijkheden te praten. Wij kunnen dan geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Marek, de eigenaar spreekt Engels. Wilt u een offerte dan kunt u uw vraag ook via de mail stellen dan antwoorden wij in het Nederlands.

Badkamer tegelen Landsmeer

Tegelwerk

Op verzoek van de klant werd door ons de badkamer getegeld. Verder werd het badmeubel geïnstalleerd en voorzien van een marmer blad en wasbakken.

Stukadoren

Door onze vakmensen werden de wanden superstrak gestukadoord 

Keuken stucadoren Landsmeer

Keuken

In de keuken hebben wij elektra en verlichting geïnstalleerd. 

Sanitair

In de badkamer werd door ons al het leidingwerk aangelegd en zo nodig verlegd. We installeerden toilet, bidet, doucheruimte en het prachtige designbad. We hebben ook getegeld en het badmeubel geplaatst.

Bad installeren Landsmeer