Project Hoofddorp december 2018

Info

Beschrijving van het werk

Begin november zijn wij gestart aan een grote renovatie van een huis in Hoofddorp. De garage bij het huis werd bij de keuken getrokken. Wij hebben de verbouwing gedaan. Van het slopen van de muur tussen garage en de oude keuken. Het plaatsen van een steunbalk (waar een dragende muur zat). Het stucadoren, schilderen, electriciteit aanleggen en betegelen. Verder hebben wij twee toiletten gerenoveerd met nieuw sanitair en tegelwerk. Daarnaast is de indeling van de 1e verdieping van het huis aangepast. Er werd een wasruimte (voor wasmachine en droger) gemaakt, inclusief nieuwe afvoer, leidingwerk, stucwerk, schilderwerk en een nieuwe vloer. Omdat de klant een keukeneiland liet aanleggen, hebben wij leidingen en elektra verlegd. Er werden ook nieuwe stopcontacten gelegd op basis van tekeningen van de keukenleverancier. Hiervoor moesten diverse leidingen worden getrokken. In de keuken werd een zwevend plafond gemaakt waarachter led-verlichting werd geplaatst. Daarnaast werd een audiosysteem aangelegd en inbouwspots. Omdat er te weinig verlichting in de ruimte was, werden extra lichtpunten gemaakt in muren waar nog geen elektra was. Op de foto’s kunt u het eindresultaat zien. <br>Bent u geinteresseerd? Ga dan naar onze contactpagina en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Renovatie keuken Hoofddorp

Leidingwerk, elektra, vloerverwarming en tegelwerk

Omdat er een keukeneiland geplaatst zou worden hebben wij elektra en leidingwerk aangelegd voor de apparatuur van het keukeneiland. Verder werd vloerverwarming geplaatst en werd de vloer betegeld met fraaie 80×80 tegels.

zwevend plafond met spots

Er werd een zwevend plafond gemaakt met daarboven de elektra voor de inbouwspots en het audiosysteem dat werd aangelegd voor de klant. Na het aanleggen van het plafond werd het gestuct en geschilderd. 

zwevend plafond door Marcogroep

LED-verlichting

Aan de rand van het zwevend plafond werd led-verlichting aangelegd. De eigenaar heeft alle verlichting aangesloten op een Google home mini waardoor de (slimme) verlichting en het audiosysteem via de stem bediend kunnen worden. 

nieuw sanitair en tegelwerk

Bij de klant werden twee toiletten geheel gerenoveerd. Van het aanleggen van een nieuw Geberit systeem tot nieuw sanitair en het tegelwerk. Wij adviseerden de klant om over de bestaande tegels heen te tegelen. Dat bespaarde sloopwerk voor ons en daardoor geld voor de klant. 

Sanitair en tegelwerk Hoofddorp