Project Hoofddorp februari-april 2018

Info

Beschrijving van het werk

Voor een klant in Hoofddorp hebben wij een grootschalige verbouwing gedaan van de zolderverdieping. Op de zolderverdieping werd de gehele indeling gestript en opnieuw aangelegd. Er werden balken geplaatst (sier) en een natte ruimte (douche, bad en toilet) aangelegd. Er waren geen leidingen en afvoeren aanwezig. De ketelruimte werd in zijn geheel verplaatst. Het aanleggen van de leidingen, elektra en het verplaatsen van de ketelruimte werd door onze specialisten uitgevoerd. Er werd een vloer aangelegd, een barndeur voor de toiletruimte gemaakt, er werd gestruct en geschilderd. Het resultaat ziet u hieronder.

Tegelwerk

Onze gespecialiseerde tegelzetters verzorgden het tegelwerk op de vloer en op de schuine wanden van het dak. Het resultaat ziet u hiernaast.

natte ruimte door Marcogroep

Badkamer op zolderverdieping

Op de zolderverdieping werd een badkamer (open) gerealiseerd. Al het leidingwerk, afvoeren en elektra werd door Marcogroep aangelegd

Barndeur door Marcogroep

Barndoor

Op verzoek van de klant werd voor het door ons aangelegde toilet een barndoor gemaakt

Balken plafond

Over de gehele langte van de grote zolderruimte werd een balken plafond aangelegd en geschilderd. Het resultaat mag gezien worden.

Balkenplafond door Marcogroep