Renovatie

Een nieuwe keuken of badkamer? Uw gedroomde renovatie kan met Marco Groep werkelijkheid worden. Wij realiseren de werkzaamheden tegen een vaste prijs en een vaste deadline. Elk geslaagd project begint met een plan van aanpak. Wij komen vrijblijvend bij je op bezoek en geven advies op maat. Geen renovatie is immers het zelfde. We zijn altijd bereid te adviseren over afwerkingen of materialen en u beslist hoe alles uitgevoerd wordt.

Schilderwerk

latex aanbrengen

Goed schilderwerk binnen en buiten is belangrijk voor uw (nieuwbouw) woning. Het schilderwerk beschermt het hout maar zorgt ook voor een waarde vermeerdering.

Timmermerk

Ook voor professioneel timmerwerk kunt u bij Marco Groep terecht. Onze timmerlieden staan open voor al uw wensen. Kasten maken, barndoors, Veranda’s u vraagt het en wij maken het voor u.

Stuckwerk

Vakkundig stucwerk voor een schappelijke m2 prijs? Bij Marco Groep Beverwijk is uw stucwerk in goed handen. Onze stucadoors behandelen het stucwerk in uw woning met de grootst mogelijke zorg. De werkzaamheden starten op het afgesproken moment en wordt binnen de afgesproken termijn opgeleverd.