Schilderwerk

Schilderwerk

Goed schilderwerk binnen en buiten is belangrijk voor uw (nieuwbouw) woning. Het schilderwerk beschermt het hout maar zorgt ook voor een waarde vermeerdering. Voordelig binnenschilderwerk en buitenschilderwerk is bij Marco Groep Beverwijk zeker haalbaar. Wanneer u een offerte aanvraagt ontdekt u vrijblijvend onze lage prijzen. Veel schilders vragen in onze ogen een te hoge prijs voor het schilderwerk. Daarom hanteren wij aantrekkelijk prijzen en werken wij met een vaste lage prijs per m2. Niemand wil voor vervelende verrassingen komen te staan dus de kosten van een binnenschilder moeten eerst in kaart worden gebracht. Dit doen we door langs te komen op locatie. We kunnen dan een goede prijsindicatie maken, we spreken dus vooraf een vaste prijs af.

Kosten van schilderwerk:

Onze prijzen kunnen zowel per m2 als per uur worden berekend afhankelijk van de klus. Bij grote oppervlakten is een prijs per m2 vaak interessanter. Als een klus uit allerhande kleine schilderklusjes bestaat zullen wij eerder een uurtarief aanhouden omdat moeilijk in te schatten is hoe lang de schilder bezig is.

Uiteraard weegt ook natuurlijk mee wat u graag wilt. Als u van te voren wilt weten hoeveel het precies kost is het in de meeste gevallen mogelijk om een vaste prijs af te spreken met de schilder die de klus komt doen. Als u liever simpelweg per uur betaalt is dat natuurlijk ook geen probleem.

BTW op schilderwerk

Sinds 2009 geldt een laag BTW-tarief of schilderwerk en betaalt u maar 9% in plaats van 21% btw. Dit tarief is van toepassing op:

  • Voorbereiding van schilderwerk zoals schoonmaken en vetvrij maken van de ondergrond
  • Het gronden en voorstrijken van de te schilderen oppervlakken
  • Het schilderen zelf
  • De materialen en de arbeidskosten

Uw schilder ontzorgt u totaal. Vanaf de voorbereidingen van de ondergronden die geschilderd moeten worden tot aan het opruimen van de rommel wordt voor u gedaan.